نقد و بررسی
پالس اکسیمتر مدل LK88- اندازه گیری سریع و دقیق میزان اکسیژن اشباع خون
- نمایش گرافیکی ریتم ضربان قلب
- دارای آلارم هشدار وضعیت غیر نرمال
- دارای قابلیت تشخیص خودکار موقعیت انگشت
- دارای قابلیت خاموشی خودکار
- مناسب برای استفاده خانگی و کلینیکی
- وضوح بالا نمایشگر
پالس اکسیمتر انگشتی مدل lk88
دستگاه پالس اکسیمتر یک وسیله برای اندازه گیری میزان اکسیژن خون و ضربان قلب است. این ابزار غیر تهاجمی (بدون وجود هیچ گونه سوزنی که داخل بافت بدن فرو رود) به راحتی به نوک انگشت دست یا انگشت شست پا یا لاله گوش متصل می شود. دو طول موج نور از طریق پالس اکسیمتر برای اندازه گیری میزان ضربان قلب و میزان اکسیژن ارسال می شود.
این محصول در صورت عدم استفاده (Finger Out)، پس از 8 ثانیه بصورت خودکار خاموش میشود. پالس اکسی متر LK88 از صفحه نمایشگر چرخشی رنگی OLED با رزولوشن 0.96 اینچ و با ابعاد 128*64 پیکسل ساخته شده و از وضوح بالایی برخوردار است. بجهت خوانایی بهتر صفحه نمایش، با فشرده شدن دکمه سفید روی این محصول، صفحه نمایش در 4 حالت و بصورت چرخشی تغییر میابد.
میزان SpO2، تخمین مقدار اکسیژن در خون است. میزان اشباع ۹۵٪ یا بیشتر معمولا به عنوان یک سطح اکسیژن طبیعی محسوب می شود. با این حال، میزان اشباع ۹۲٪ یا کمتر (در سطح دریا) نشان می دهد که خون اکسیژن اشباع کمی دارد. اشباع ناکافی می تواند موجب طیف وسیعی از شرایط نامطلوب سلامتی شود، از جمله درد قفسه سینه، تنگی نفس و افزایش ضربان قلب.
پالس اکسیمتر چگونه عمل می کند؟
پالس اکسیمتر یک پرتو نور قرمز و مادون قرمز را از یک مویرگ خونی عبور می دهد. نسبت نور قرمز به مادون قرمزِ ارسال شده میزان اشباع اکسیژن خون را نشان می دهد.
پالس اکسیمتر بر اساس این اصل کار می کند که خون اکسیژنه، رنگ قرمز روشن تری از خون با اکسیژن کمتر دارد که آبی-بنفش می باشد. ابتدا، اکسیمتر مجموع شدت هر دو رنگ قرمز را اندازه می گیرد، که بیانگر قمست های خون با و بدون اکسیژن است.
اکسیمتر، نبض را تشخیص می دهد و سپس شدت رنگ تشخیص داده شده وقتی نبض وجود ندارد را از مجموع کم می کند. شدت باقی مانده رنگ، فقط نشان دهنده خون قرمز اکسیژنه است. این مقدار بر روی صفحه نمایش الکترونیکی به عنوان درصد اشباع اکسیژن خون نمایش داده می شود.
لختگی خون در مویرگ ها یا لاک ناخن یا سرد بودن دست می تواند عاملی باشد تا اعداد نمایش داده شده دقیق نباشند.
از پالس اکسیمتر چه زمانی استفاده می شود؟
- در طی یا بعد از عمل جراحی یا روش هایی که از تسکین دهنده ها استفاده می کنند.
- برای بررسی این موضوع که آیا بیمار به دستگاه ونتیلاتور برای کمک به تنفس نیاز است یا خیر.
- برای مشاهده اینکه داروهای ریه چطور کار می کنند.
- برای بررسی توانایی فرد برای رسیدن به سطوح بالای فعالیت بدنی.
- برای بررسی این که شخص دچار وقفه تنفسی در طول خواب (آپنه خواب) می شود یا خیر.
- برای تشخیص تمام بیماری هایی که بر سطوح اکسیژن خون تأثیر می گذارد، مانند حمله قلبی، نارسایی قلبی، بیماری مزمن انسداد ریوی (COPD)، کم خونی، سرطان ریه، آسم، کرونا، ذات الریه و …
0دیدگاه